Aktiviteten har også i år vært høy, og vi gjennomførte vårt sjette loppemarked. Denne gangen leide vi Messa til MIL, det ble så vellykket at det blir samme løsningen i 2013. Dette er det beste Loppemarkedet i hele Trøndelag, fikk vi høre av mange besøkende. Dette takket være en driftig gjeng som legger ned en utrolig innsats for å få dette på plass. Men vi har plass til flere ivrige sjeler .  Loppemarkedet i 2013 er den 20. og 21. april. Oppfordrer alle medlemmer til å reklamere for dette slik at vi får inn mange fine lopper til våren..  Dere kan kontakte noen i styret eller Mai Ibe Røkke Huber for evt. spørsmål og avtale om levering.

 

Vedr. aktiviteter hadde vi som vanlig en meget vellykket vassgrautkveld, denne gangen slo vi alle rekorder med over 60 gjester. Vil rette en stor takk til Grautkomiteen. Men det er fortsatt dårlig oppmøte fra våre egne medlemmer på dette trivelige arrangementet.

Rakfiskkvelden er definitivt kommet for å bli, og de ca 50 frammøtte fikk også i år en utrolig matopplevelse, både for øyet og ganen.  En stor takk til festkomiteen for et flott arrangement. Det har i år vært dårlig med pub-kvelder noe som skyldes mangel på vertskap. Her er det bare å melde seg.

 

I fjor var vi sterkt engasjert vedr. plassering av godsterminal gjennom Malviks Beste. Det ble sendt inn en meget bra rapport som er blitt lagt merke til i de politiske kretser.

Plasseringen blir så langt vi vet, avgjort i løpet av 2013, og fortsatt er det noen av våre kjære politikere som ser på Hell som en god løsning, men Midtsand ser vel ut til å være berget.

 

Vi var også i år engasjert som hjelpemannskap når Familiefestivalen gikk av stabelen på Midtsandtangen i sommer. Dette ga oss en inntekt på ca  kr. 10 000.-.

 

Vedr. oppussing av huset starter vi den 7. januar en total renovering av kjøkkenet. Dette er et prosjekt til ca kr. 200 000.-. Det innebærer nytt golv, nye benker, ny oppvaskmaskin, ny komfyr og eget kjølerom. Det vi si et helt nytt og moderne kjøkken. Arbeidet gjøres på dugnad og her er det bare å melde seg til prosjektleder Roar Solem, tlf 95046235. Vedr. finansiering bruker vi 100 000.- av egne midler og låner opp for det resterende.

Men vi åpner for pengegaver for de som ønsker det, kan betales inn på konto 4285 14 63415, det er ingen beløpsgrense.

 

 Vil fortsatt oppfordre alle medlemmer til å markedsføre Grendahuset til kjente og bedrifter vedr kurs og møter.

 

Vedr. Lauvtjønna og hytta som vi disponerer, vil vi på vintersolverv den 21. desember kl. 1900 ha en sammenkomst /korgfest, og håper på bra oppmøte og at dere har tid til et lite avbrekk i juleforberedelsene..

 

Ellers vil vi minne om årsmøtet kl.19:00 torsdag 28. februar, sett av datoen allerede nå!!

Og ikke minst Juletrefesten den 6. januar og PUB-kveld den 27. i mellomjula.

Se vår nettside: www.midtsandvel.no

 

Med dette vil styret i Midtsand Vel ønske alle medlemmene og deres familier:  


Riktig God Jul og et Godt Nytt År !!